• Gradski odbor Zelene stranke predlaže rekonstrukciju biciklističke staze

    Gradski odbor Zelene stranke predao je zvaničnu inicijativu za rekonstrukciju biciklističke staze u ulici Žarka Zrenjanina.   – Ova staza je u lošem stanju. Pošto se ulica zatvara na mesec dana zbog radova, predali smo gradonačelniku inicijativu da se ovo zatvaranje ulice iskoristi kako bi se biciklistička staza rekonstruisala – objašnjava Aleksandar Jankov, predsednik Gradskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradski odbor Zelene stranke predlaže rekonstrukciju biciklističke staze

    Gradski odbor Zelene stranke predao je zvaničnu inicijativu za rekonstrukciju biciklističke staze u ulici Žarka Zrenjanina.

     

    – Ova staza je u lošem stanju. Pošto se ulica zatvara na mesec dana zbog radova, predali smo gradonačelniku inicijativu da se ovo zatvaranje ulice iskoristi kako bi se biciklistička staza rekonstruisala – objašnjava Aleksandar Jankov, predsednik Gradskog odbora Zelene stranke u Zrenjaninu.

     

    Pročitajte još: PAŽNJA: Semafor na raskrsnici od jutros u režimu „žutog treptača“

     

    Jankov napominje da je predloženo i da se organizuje svojevrsni okrugli sto sa svim relevantnim faktorima. Na njemu bi se, kako je rekao, došlo do rešenja o unapređenju biciklističke infrastrukture u gradu Zrenjaninu.

     

    – Mi smo izrazili spremnost da učestvujemo i organizujemo ovaj skup – navodi Jankov.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika