• Gradonačelnik Zrenjanina proširio svoj tim: Imenovana još dva pomoćnika

    U timu gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure odnedavno se nalaze još dvoje njegovih pomoćnika.   Pored zamenika gradonačelnika Saše Santovca i pomoćnika Stojanke Vučković, koja je zadužena za oblast privrede i saradnje sa javnim preduzećima i ustanovama, i Snežane Vučurević, zadužene za oblast kulture, obrazovanja i ravnopravnosti polova, u Salapurinom timu našli su se i Dragica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradonačelnik Zrenjanina proširio svoj tim: Imenovana još dva pomoćnika

    U timu gradonačelnika Zrenjanina Sima Salapure odnedavno se nalaze još dvoje njegovih pomoćnika.

     

    Pored zamenika gradonačelnika Saše Santovca i pomoćnika Stojanke Vučković, koja je zadužena za oblast privrede i saradnje sa javnim preduzećima i ustanovama, i Snežane Vučurević, zadužene za oblast kulture, obrazovanja i ravnopravnosti polova, u Salapurinom timu našli su se i Dragica Ilić i Rajko Kapelan.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Konstituisana Narodna skupština: Među poslanicima četvoro Zrenjaninaca

     

    Dragica Ilić obavlja funkciju pomoćnika gradonačelnika za oblast zaštite životne sredine i urbanizam. U njenoj biografiji piše da je rođena 1993. godine u Ljuboviji. Po zanimanju je master inženjerka geodezije. Osnovne i master studije je završila na Građevinskom fakultetu u Beogradu.

     

    Od juna 2017. godine zaposlena je u Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode. Radno iskustvo od 2015. do 2017. sticala je u Republičkom geodetskom zavodu.

     

    „Praktična znanja i iskustvo sticala je i u mnogobrojnim radnim grupama, na seminarima i edukacijama iz oblasti prostornog planiranja i urbanizma, kao i zaštite životne sredine. Nije udata“, navodi se u njenoj biografiji.

     

    Rajko Kapelan, koji je bio poslanik Srpske napredne stranke u prethodnom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije, novi je pomoćnik gradonačelnika za oblast turizma i mlade. Rođen je 1992. godine u Kleku gde je završio Osnovnu školu „Jovan Dučić“ kao vukovac. Zatim je završio Zrenjaninsku gimnaziju i Fakultet za poslovnu ekonomiju u Beogradu gde je stekao zvanje – diplomirani ekonomista.

     

    Bio je odbornik u Skupštini grada Zrenjanina od 2016. do 2020. godine, a narodni poslanik od 2020. do 2022.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Član je Saveta Mesne zajednice Klek od 2013. godine, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza grada Zrenjanina od 2019. godine i predsednik OFK Klek od 2019. godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Od toliko zamenika,nama nista nije bolje,sve gore od goreg,nanizali se sve sami strucnjaci u…

      1. Sve su to SNS kadrovi koje treba dobro uhlebiti, a da ne rade ništa. Tako nam i treba glasali smo za to.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]