• Građani glasaju 5. februara: Izbori u devet gradskih i seoskih mesnih zajednica

    Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je izbore za članove saveta devet mesnih zajednica u gradu i selima. Izbori će biti održani 5. februara u tri gradske i šest seoskih mesnih zajednica.   PROČITAJTE JOŠ: Jubilarne nagrade i pomoć za grejanje zaposlenima u lokalnoj samoupravi   Za članove saveta MZ glasaće stanovnici mesnih zajednica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Građani glasaju 5. februara: Izbori u devet gradskih i seoskih mesnih zajednica

    Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je izbore za članove saveta devet mesnih zajednica u gradu i selima. Izbori će biti održani 5. februara u tri gradske i šest seoskih mesnih zajednica.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jubilarne nagrade i pomoć za grejanje zaposlenima u lokalnoj samoupravi

     

    Za članove saveta MZ glasaće stanovnici mesnih zajednica „Sonja Marinković“, „Berbersko – bolnica“ i „Nikola Tesla“ u Zrenjaninu, kao i meštani Lazareva, Banatskog Despotovca, Elemira, Lukinog Sela, Perleza i Tomaševca.

     

    Kako se navodi u odluci koju je potpisao Čedomir Janjić, rokovi za sprovođenje izbornih radnji počinju da teku narednog dana od dana raspisivanja izbora.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stanovnici pomenutih mesnih zajednica će u nedelju, 5. februara, moći da glasaju u periodu od 7 do 20 časova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Posle nam neko drugi kriv. Lepo idemo na izbore, da pokažemo da li smo za SNS ili opoziciju. Ako ćutimo i sedimo kućiz nači nismo zreli da preuzmemo odgovornost za svoju sudbinu.

      1. Živim u MZ Nikola Tesla… Verujte, nema šansi da u savet uđe neko ko nije iz SNS. Pratim 12 godina izbore… I nadzorni odbor je njihov… i policija je prisutna da podrži. A i da uđe-čemu? Napravili bi mu pakao od živora. Zbog čega? MZ nema ingerencije ni za šta. Sve odlučuje gradska uprava. Ni toalet papir ne mogu da kupe bez dozvole GU. Tužno.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]