• Goran Knežević (SNS) o izboru budućeg zrenjaninskog gradonačelnika

    Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Goran Knežević čestitao je danas građanima Zrenjanina i svim odbornicima na izboru.   – Ovo je kontinuitet vlasti i mislim da smo zaslužili poverenje građana. Mi ćemo preuzeti odgovornost za razvoj grada i u narednom periodu. Ima stvari koje nismo odradili, ali sam […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goran Knežević (SNS) o izboru budućeg zrenjaninskog gradonačelnika

    Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i odbornik u Skupštini grada Zrenjanina Goran Knežević čestitao je danas građanima Zrenjanina i svim odbornicima na izboru.

     

    – Ovo je kontinuitet vlasti i mislim da smo zaslužili poverenje građana. Mi ćemo preuzeti odgovornost za razvoj grada i u narednom periodu. Ima stvari koje nismo odradili, ali sam siguran da ćemo i te probleme rešavati – najavio je Goran Knežević, jedan od 41 odbornika SNS u lokalnom parlamentu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Čedomir Janjić novi predsednik Skupštine, izostao izbor gradonačelnika

     

    Knežević, inače, u ovdašnjoj javnosti figurira za najozbiljnijeg kandidata za gradonačelnika. Ipak, on je bio rezervisan po pitanju kadrovskih rešenja u lokalu, koja su ostala otvorena.

     

    – O rešenjima po pitanju lokalne izvršne vlasti biće reči u narednim danima. Očekujemo da se prvo reši pitanje vladajuće koalicije, a mislim da će u lokalnim samoupravama u tom pogledu biti preslikana situacija. Moramo biti strpljivi još nekoliko dana – istakao je Knežević.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Goran Knezevic ma koliko god ga ne voleli da se vrati na mesto gradonacelnika zrenjanina ne znam sta hocete ali eto cedomir janjic nije gradonacelnik zrenjanina vise nego ce voditi nasu skupstinu

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin