• DS: POSLE BROJNIH POTRESA BELEŽIMO PORAST BROJA GLASAČA

    Rezultate izbora analizirale Gordana Kozlovački i Alisa Kockar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Kandidatkinja Demokratske stranke za gradonačelnicu Zrenjanina Gordana Kozlovački ocenila je na današnjoj konferenciji za novinare da je DS, zahvaljujući poverenju građana, i ovog puta dobila šansu da se u ime svih bori u lokalnom parlamentu za unapređenje životnog standarda, razvoj lokalne zajednice i zdravu i društveno odgovornu sredinu.

     

    – Nastojaćemo da doprinesemo strategiji formulisanja najboljeg za selo i grad, za sve dobne, rodne, obrazovne, profesionalne i socijalne grupe, jer mi to znamo i možemo – poručila je Kozlovački.

    Portparolka Gradskog odbora DS Alisa Kockar istakla je da je Demokratska stranka doživela mnoge unutrašnje i spoljašnje potrese i da je uspela da se konsoliduje tek pre godinu dana.

    – Imajući to u vidu, rezultat ostvaren na izborima je dobar. Beležimo porast glasova u odnosu na 2014. godinu, a on je najvidljiviji u Čenti, Perlezu, Mesnoj zajednici „Žarko Zrenjanin“ i na Gradnulici. Smatramo da je to izazvano zaista kvalitetnim ljudima koji su u tim mesnim odborima – kazala je Kockar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika