• DS: NEĆEMO MUZEJ PIVA, HOĆEMO PIVARU

    Miroslav Kalanj govorio i o manifestaciji „Dani piva“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Predsednik Mesnog odbora Demokratske stranke u Perlezu Miroslav Kalanj izjavio je na stranačkoj konferenciji za novinare da Grad Zrenjanin organizuje feštu posvećenu pivu, iako pivare više nema.

    ds

    – Ne kažem da treba da se ugasi još jedan zrenjaninski brend, ali zasigurno zabava može i sa manje naših para da se sprovede u delo. Prošle godine smo slušali nevešta menadžerska objašnjenja izrečena od ovdašnjih pokrajinskih poslanika kako „Dani piva“ grad nisu koštali, dok su brojevi pokazali nešto sasvim drugo – istakao je Kalanj.

    On je prokomentarisao i najavu o otvaranju Muzeja piva.

    – Hvala vam lepo, ali bih ja radije svoju pivaru nazad. Nešto me ideja o muzeju nikako ne greje jer ga vidim samo kao nadgrobni spomenik nekada silnoj zrenjaninskoj fabrici, a možda i celoj industriji koju je ovaj grad imao – rekao je Kalanj.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]