• DS: MI SMO DOBRO UPRAVLJALI GRADOM

    Alisa Kockar tvrdi da SNS nije uputio nijednu celovitu kritiku demokratama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) ističe da se do pre četiri godine u Zrenjaninu živelo bolje i da to znaju i u Srpskoj naprednoj stranci jer, kako navode demokrate, za sve ove godine na vlasti naprednjaci nisu uputili nijednu celovitu kritiku DS-u i njenim koalicionim partnerima za upravljanje gradom do 2012. godine.

    alisa_kockar
    Alisa Kockar

    – Konferencije i izjave funkcionera SNS-a usmerene su isključivo na Vladu Vojvodine kroz neargumentovane tvrdnje poput onih da tamo rade samo „nesposobni lopovi“. Gospodo iz Srpske napredne stranke, Vlada Vojvodine i gospodin Pajtić ne žive u Zrenjaninu i ne upravljaju Zrenjaninom. Vi ste ti koji vlast u gradu držite u svojim rukama – poručuje portparolka zrenjaninskih demokrata Alisa Kockar.

    Ona je naglasila da Gradski odbor DS želi da u javnosti sučeljava argumente i stavove sa Goranom Kneževićem, Sašom Santovcem i drugim predstavnicima Srpske napredne stranke o, kako je rekla, „svim neispunjenim obećanjima, neradu i nesposobnosti koje su pokazali u prethodne četiri godine“.

    – Suština je sledeća: Zrenjaninci će na izborima imati dve opcije. Demokratsku stranku, koja je dobro upravljala gradom, i ovakvu Srpsku naprednu stranku koja ništa nije pružila gradu, sem praznih obećanja, siromaštva i dugova – zaključila je Kockar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]