Politika

DS: MI SMO DOBRO UPRAVLJALI GRADOM

ZRENJANIN – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) ističe da se do pre četiri godine u Zrenjaninu živelo bolje i da to znaju i u Srpskoj naprednoj stranci jer, kako navode demokrate, za sve ove godine na vlasti naprednjaci nisu uputili nijednu celovitu kritiku DS-u i njenim koalicionim partnerima za upravljanje gradom do 2012. godine.

alisa_kockar
Alisa Kockar

– Konferencije i izjave funkcionera SNS-a usmerene su isključivo na Vladu Vojvodine kroz neargumentovane tvrdnje poput onih da tamo rade samo „nesposobni lopovi“. Gospodo iz Srpske napredne stranke, Vlada Vojvodine i gospodin Pajtić ne žive u Zrenjaninu i ne upravljaju Zrenjaninom. Vi ste ti koji vlast u gradu držite u svojim rukama – poručuje portparolka zrenjaninskih demokrata Alisa Kockar.

Ona je naglasila da Gradski odbor DS želi da u javnosti sučeljava argumente i stavove sa Goranom Kneževićem, Sašom Santovcem i drugim predstavnicima Srpske napredne stranke o, kako je rekla, „svim neispunjenim obećanjima, neradu i nesposobnosti koje su pokazali u prethodne četiri godine“.

– Suština je sledeća: Zrenjaninci će na izborima imati dve opcije. Demokratsku stranku, koja je dobro upravljala gradom, i ovakvu Srpsku naprednu stranku koja ništa nije pružila gradu, sem praznih obećanja, siromaštva i dugova – zaključila je Kockar.

Podeli članak
sinovoz
FAM