• DS: GRAĐANI SU IZDVOJILI OVA ČETIRI PROBLEMA

    Pravo je vreme da se ukaže na njih, ističe Alisa Kockar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Ohrabruje uspostavljanje direktnog kontakta sa građanima i sve veći broj odaziva pozivu na razgovore, kao i poruke koje stižu i preko mesne zajednice i kancelarije Demokratske stranke, istakla je na konferenciji za novinare Alisa Kockar, odbornica i portparol DS u Zrenjaninu.

    Alisa Kockar
    Alisa Kockar

    Ona je izrazila nadu da će izbor Gorana Kneževića za ministra privrede Zrenjanin vratiti na listu važnih gradova.

    – Pravo je vreme da izdvojimo četiri problema koje su baš građani označili kao važne, a ne spadaju u grupu uobičajenih poput zapošljavanja. Jedan od njih je Jezero 2, koje se nalazi skoro u samom centru grada, a sramota je koliko je zapušteno. U Ulici Žarka Zrenjanina nalaze se još dve zgrade u lošem stanju kao što je špiritana, koje predstavljaju opasnost po prolaznike. Grad je otkupio kuću na broju sedam, a ona je u očajnom stanju, ništa bolje ne izgleda ni stara solana, na broju 58, koja je bila pod zaštitom države i koja ima urušen krov. To su zgrade koje se ne mogu spasiti i koje treba srušiti, pod hitno – napominje Alisa Kockar, ističući da posebnu pažnju treba posvetiti kući Servo Mihalja u Ulici Patrijarha Pavla.

    – Možemo da razumemo da u gradskom budžetu nema uvek dovoljno sredstava da se pokrije sve što treba, ali za mnogo toga velika ulaganja nisu potrebna. Samo malo dobre volje i želje da naš grad lepo izgleda i bude siguran – zaključila je Kockar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]