• DOLAZI PREDSEDNIK REPUBLIKE SRPSKE MILORAD DODIK

    ZRENJANIN – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetiće u petak, 30. marta, grad Zrenjanin, a domaćin će mu biti gradonačelnik Čedomir Janjić, najavljeno je danas iz ovdašnje lokalne samouprave.   Nakon prijema u Gradskoj kući, koji će za Dodika u popodnevnim satima prirediti gradonačelnik Janjić sa saradnicima – zamenikom gradonačelnika Sašom Santovcem, predsednikom Skupštine grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DOLAZI PREDSEDNIK REPUBLIKE SRPSKE MILORAD DODIK

    ZRENJANIN – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetiće u petak, 30. marta, grad Zrenjanin, a domaćin će mu biti gradonačelnik Čedomir Janjić, najavljeno je danas iz ovdašnje lokalne samouprave.

     

    Nakon prijema u Gradskoj kući, koji će za Dodika u popodnevnim satima prirediti gradonačelnik Janjić sa saradnicima – zamenikom gradonačelnika Sašom Santovcem, predsednikom Skupštine grada Oliverom Mitrovićem, i načelnicom Srednjobanatskog upravnog okruga Snežanom Vučurević, predsednik Republike Srpske će prisustvovati Svečanoj akademiji pod nazivom „U zagrljaju dva zavičaja“.

     

    Ova akademija biće održana u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“, u organizaciji Udruženja Hercegovaca, njihovih potomaka i prijatelja iz Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. NA VELIKI PETAK,
      NE BI BILO ZGOREG, DA GA ČESTITAJU KATOLICIMA, ZAR NE!?
      POZDRAV IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]