• Do 15 časova u Zrenjaninu glasalo oko 25 odsto upisanih birača

    Izborni dan polako odmiče, a izlaznost na izborima u Zrenjaninu nešto je manja od republičkog proseka. Do 15 časova glasalo je oko 25 posto upisanih birača.   Veća izlaznost je u zrenjaninskim selima, dok je u samom gradu manje izašlih.   Podsetimo, u Zrenjaninu se glasa na 70 biračkih mesta, za republičke i pokrajinske poslanike, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Do 15 časova u Zrenjaninu glasalo oko 25 odsto upisanih birača

    Izborni dan polako odmiče, a izlaznost na izborima u Zrenjaninu nešto je manja od republičkog proseka. Do 15 časova glasalo je oko 25 posto upisanih birača.

     

    Veća izlaznost je u zrenjaninskim selima, dok je u samom gradu manje izašlih.

     

    Podsetimo, u Zrenjaninu se glasa na 70 biračkih mesta, za republičke i pokrajinske poslanike, kao i za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    Na listiću za lokalne izbore u Zrenjaninu su liste deset koalicija i političkih opcija.

     

    U Gradu Zrenjaninu, glasačko pravo ima 102.942 birača. Pre četiri godine birača upisanih u birački spisak bilo je 106.692. Tada je ukupan broj birača koji su glasali bio 55.265, odnosno 51,8 posto.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]