Politika Vesti Zrenjanin

Deo odbornika vladajuće koalicije od sinoć u Skupštini grada (Foto)

deo odbornika

Deo odbornika Skupštine Grada Zrenjanina, iz redova odborničke liste „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, od sinoć je u Baroknoj sali Gradske kuće.

 

U ime odbornika, koji su sinoć ušli u Baroknu salu i zaseli u skupštinske klupe, Danijela Mićević, predsednica odborničke grupe, pročitala je saopštenje, kojim se objašnjava ovaj čin.

 

– Odbornici naše stranke, poučeni dešavanjima u Skupštini Grada Beograda, potpuno su spremni da zaštite skupštinske institucije u Zrenjaninu. Nećemo da dozvolimo teror manjine nad većinom. Važno je naglasiti da se odbranom skupštine brani i izborna volja građana. Smatramo da Zrenjanin treba da ostane grad u kojem se svaki dan rađa sve više beba i u kojem je nezaposlenost smanjena. U Zrenjaninu kranovi treba da se vide u svim delovima grada. Kao odbornici koje su građani birali ogromnom većinom glasova dužni smo da interese građana štitimo u ovoj važnoj instituciji. To nećemo raditi na ulici. Ostajemo ovde dok nadležni državni organi ne počnu da rade svoj posao. Zahtevamo od nadležnih da se obračunaju sa fašistima, ženomrscima i nasilnicima – navodi se u saopštenju za javnost.

 

deo odbornika

 

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM