• DEMOKRATSKA STRANKA: NEĆEMO SE UTIŠATI

    ZRENJANIN – Već deset dana slušamo pobedničke govore i hvalospeve Srpske napredne stranke o izborima koji su protekli bez i najmanje neregularnosti, kako je pobeda bila „čista“ i kako je vreme da se opozicija utiša, poručili su Alisa Kockar i Darko Sladeček iz Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.     – Naša uloga kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DEMOKRATSKA STRANKA: NEĆEMO SE UTIŠATI

    ZRENJANIN – Već deset dana slušamo pobedničke govore i hvalospeve Srpske napredne stranke o izborima koji su protekli bez i najmanje neregularnosti, kako je pobeda bila „čista“ i kako je vreme da se opozicija utiša, poručili su Alisa Kockar i Darko Sladeček iz Gradskog odbora Demokratske stranke u Zrenjaninu.

     

     

    – Naša uloga kao opozicije upravo jeste da se ne utišamo – mi moramo da budemo prvi koji će se pobuniti protiv vlasti i to i činimo svake nedelje, a posebno kada je i zakon prekršen i zloupotrebljen. Sada, kada se i građani bune, naš zadatak je da ih podržimo. Ne kao stranka, nikako, već kao pojedinci koji jednako žive u ovom gradu i vide šta mu je Srpska napredna stranka uradila tokom poslednjih pet godina – naveli su Kockar i Sladeček u saopštenju za javnost, navodeći da je na ulicama sve veći broj nezadovoljnih građana koji se bune protiv diktature.

     

    Oni, takođe, tvrde da je bilo neregularnosti na minulim predsedničkim izborima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika