Politika

BROJNA PRIZNANJA TURISTIČKOM CENTRU

ZRENJANIN – Turistički centar grada Zrenjanina je u okviru svojih aktivnosti tokom prošle godine dosta uradio na unapređenju, afirmaciji i obogaćivanju sadržaja turističke ponude i potencijala grada – ocenio je direktor te ustanove Dragan Vulešević iz Socijalističke partije Srbije (SPS).

Dragan Vulešević
Dragan Vulešević

Protekla godina je, po njegovim rečima, bila vrlo uspešna, a rad  je prepoznat i nagrađen od strane države, pokrajine i lokalne samouprave.

– Najprestižnija nagrada je svakako „Beogradski pobednik“ koju je Turistički centar grada Zrenjanina u konkurenciji EXIT-a, Guče i mnogobrojih manifestacija dobio za „Dane piva“. Ova manifestacija se odigravala na petnaest lokacija u gradu i pored muzičkih svečanosti kojima je otvoren novoizgrađeni centralni trg, izuzetno su bili posećeni i pozitivno prihvaćeni sportski i dečiji programi, folklor, fijakerijada, Banatske vredne ruke i drugi sadržaji. Pored priznanja koje dobilo JP „Turistički centar“, posebna draž je što je ovu manifestaciju posetilo preko 400.000 ljudi, kako iz Zrenjanina, tako i iz okolnih mesta i inostranstva – naglasio je Vulešević.

Turistički centar je učestvovao i na VIII izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2015“ i osvojio je prvo mesto za najoriginalniji eksponat – suvenir, koji se sastoji iz seta, rokovnika i foto albuma izrađenog u retro stilu, od prirodnog materijala sa fotografijama grada, gde u izradi preovlađuje ručni rad.

Takođe, za svoj rad JP „Turistički centar“ dobilo je nagradu na pokrajinskom nivou „Kapetan Miša Anastasijević“. Direktoru Draganu Vuleševiću je na tradicionalnoj novogodišnjoj svečanosti dodeljena Nagrada grada Zrenjanina za 2015.

– Zaposleni u Turističkom centru, prepuni optimizma i iskustva koje već poseduju, nastavljaju i ove godine da turističku ponudu Zrenjanina unapređuju, a grad predstavljaju na najbolji mogući način – navodi Vulešević.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.