• Borko Stefanović posetio Zrenjanin u okviru kampanje bojkota izbora

    Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde i jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović posetio je juče Zrenjanin, u okviru kampanje bojkota predstojećih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora.   Stefanović je, zajedno sa stranačkim aktivistima iz Zrenjanina, prošetao centrom grada i delio materijal kojim se promoviše bojkot izbora.   On je iskoristio priliku i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Borko Stefanović posetio Zrenjanin u okviru kampanje bojkota izbora

    Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde i jedan od lidera Saveza za Srbiju Borko Stefanović posetio je juče Zrenjanin, u okviru kampanje bojkota predstojećih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora.

     

    Stefanović je, zajedno sa stranačkim aktivistima iz Zrenjanina, prošetao centrom grada i delio materijal kojim se promoviše bojkot izbora.

     

    On je iskoristio priliku i da se fotografiše pored spomenika narodnom heroju Žarku Zrenjaninu, ispred zgrade nekadašnjeg Komiteta. Stranka slobode i pravde je tu fotografiju objavila na društvenim mrežama uz poruku: „Ja kažem Zrenjanin, Žarko kaže bojkot“.

     

    Pročitajte još: VOJISLAV ŠEŠELJ: Imali smo problema sa stranačkom nedisciplinom

     

    – Zrenjanin je rekao svoje. Niko nam nije rekao da hoće na izbore. Ako to kažu Zrenjaninci, Banaćani, ljudi koji najčešće nemaju viška emocija i strasti, onda je jasno da od ovih izbora nema ništa – poručio je Borko Stefanović.

     

    borko stefanović
    Foto: Stranka slobode i pravde

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]