• Aleksandar Perin na čelu Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Zrenjaninu

    Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) dobio je novog poverenika odbora u Zrenjaninu. Predsedništvo POKS je jednoglasno odlučilo da se na čelu odbora u Zrenjaninu nađe ekonomista Aleksandar Perin.   Dosadašnji predsednik odbora Ljubomir Stanisavljev razrešen je funkcije zbog prelaska na druge stranačke aktivnosti.   Pročitajte još: Srpska radikalna stranka ostala bez odborničke grupe u Skupštini […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksandar Perin na čelu Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Zrenjaninu

    Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) dobio je novog poverenika odbora u Zrenjaninu. Predsedništvo POKS je jednoglasno odlučilo da se na čelu odbora u Zrenjaninu nađe ekonomista Aleksandar Perin.

     

    Dosadašnji predsednik odbora Ljubomir Stanisavljev razrešen je funkcije zbog prelaska na druge stranačke aktivnosti.

     

    Pročitajte još: Srpska radikalna stranka ostala bez odborničke grupe u Skupštini grada

     

    – Kralj Petar Prvi Karađorđević je oslobodio naš grad. Mi koji danas živimo u njemu imamo obavezu da se izborimo da se ispravi velika nepravda koja je učinjena, kada su komunisti izbrisali njegovo ime iz naziva grada. To će biti samo jedan od naših zadataka. Obnovom Kraljevine Srbije odmah će se poboljšati ugled naše zemlje u svetu. Država će biti stabilna i mnogo privlačnija za strane investitore, čime će se poboljšati i standard naših sugrađana – izjavio je Aleksandar Perin.

     

    POKS je pozvao građane da se pridruže zajedničkoj borbi za obnovu Kraljevine Srbije i za Petrovgrad „kao jak ekonomski i kulturni, regionalni centar“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. O čemu ovi ljudi pričaju u 21.veku? Oni bi da vrate kralja, koji je pobegao iz zemlje kada je bilo najteže, na narodnu grbaču. Malo im je što je uopšte dozvoljeno Karadjordjevićima da se vrate u zemlju nego hoće kraljevinu.
      Zašto uopšte pišete o toj temi kada ne postoji interes javnosti u Srbiji za nju?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika