• Zrenjaninski kamerni orkestar izvešće „Četiri godišnja doba“

    Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra „Četiri godišnja doba“ biće održan u petak, 1. novembra, na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.   Istoimena muzička dela baroknog kompozitora Antonija Vivaldija (1678-1741.) i argentinskog kompozitora Astora Pjacole (1921 – 1992.), u izvedbi Zrenjaninskog kamernog orkestra i solista na violini Florijana Balaža i Ernea Švana, a pod dirigentskom palicom Radu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski kamerni orkestar izvešće „Četiri godišnja doba“

    Koncert Zrenjaninskog kamernog orkestra „Četiri godišnja doba“ biće održan u petak, 1. novembra, na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Istoimena muzička dela baroknog kompozitora Antonija Vivaldija (1678-1741.) i argentinskog kompozitora Astora Pjacole (1921 – 1992.), u izvedbi Zrenjaninskog kamernog orkestra i solista na violini Florijana Balaža i Ernea Švana, a pod dirigentskom palicom Radu Popa, upriličiće ljubiteljima klasične muzike još jedno izuzetno veče.

     

    Pročitajte još: Narodni orkestar Rumuna iz Vojvodine nastupa u nedelju

     

    Pokrovitelji koncerta su Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno informisanje i odnose s verskim zajednicama AP Vojvodine i Grad Zrenjanin.

     

    Koncert počinje u 20 časova.

     

    Ulaz je slobodan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura