• Zrenjaninska premijera domaćeg kriminalističkog filma „Južni vetar“ (Video)

    U Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od četvrtka, 25. do nedelje, 28. oktobra, u termina od 16, 18.30 i 21 sat, prikazivaće se najnoviji domaći filmski hit kriminalističkog žanra – „Južni vetar“ (2018, 90’). Cena ulaznice je 250 dinara.   Uz Miloša Bikovića, glavne uloge tumače Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Srđan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska premijera domaćeg kriminalističkog filma „Južni vetar“ (Video)

    U Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od četvrtka, 25. do nedelje, 28. oktobra, u termina od 16, 18.30 i 21 sat, prikazivaće se najnoviji domaći filmski hit kriminalističkog žanra – „Južni vetar“ (2018, 90’). Cena ulaznice je 250 dinara.

     

    Uz Miloša Bikovića, glavne uloge tumače Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i dr… Film je režirao Miloš Avramović.

     

    Filmska fabula se kreće u okvirima života Petra Maraša, kradljivca automobila iz Beograda, koji počinje da sređuje svoj život. Napušta roditeljski dom, useljava se u nov stan sa svojom devojkom Sofijom. Banda, čiji je član, koju predvodi iskusni car, uspešno posluje. Ima novca za sve i policija ih „ne gnjavi“ ali, stvari počinju da se menjaju kada ukradu pogrešan automobil…

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura