• ZELENO ZVONO: Tri koncerta u dva dana

    ZRENJANIN – Pokret „Novi optimizam“ i Pozorišni klub „Zeleno zvono“ najavili su tri koncerta za ovaj vikend u Zrenjaninu. U petak, 12. juna, od 22 časa, u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ održaće se veliki koncert hip hop sastava „Prti Bee Gee“ iz Beograda. Karta za koncert moći će da se kupi na ulazu, po ceni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Pokret „Novi optimizam“ i Pozorišni klub „Zeleno zvono“ najavili su tri koncerta za ovaj vikend u Zrenjaninu.

    Bend "Vvhile"
    Bend „Vvhile“

    U petak, 12. juna, od 22 časa, u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ održaće se veliki koncert hip hop sastava „Prti Bee Gee“ iz Beograda. Karta za koncert moći će da se kupi na ulazu, po ceni od 400 dinara.

    U subotu, 13. juna, od 23 časa, nastupiće bendovi „Vvhile“ i „Mnjenje“ iz Beograda. Ovo je nastavak programa „Nove scene“ koji se od januara održava u organizaciji Pokreta „Novi optimizam“, te je ulaz na ovaj događaj slobodan.

    „Vvhile“ je indi rok duo iz Beograda, koji je prošle godine na mnogim listama delio prvo mesto sa grupom „Ti“ za najbolji album godine. Pored njih, publika će moći da sluša i „Mnjenje“, bend koji takođe najavljuje ozbiljnu svirku nakon obilaska regiona i koncerta u CK13 u Novom Sadu. Bend je aktivan od početka 2013, ali njegovi članovi već su iskusni muzičari koji sigurno neće razočarati.

    Pozorišni klub „Zeleno zvono“, takođe, podseća na baštu u Atrijumu koja je preko dana i uveče otvorena, a u kojoj postoji ponuda novih pića, uz specijalne popuste uz kafu. Po promotivnoj ceni uz kafu mogu se isprobati nova osvežavajuća pića, poput soka od zove, prirodnih ledenih čajeva i limunane.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura