• ZAVRŠNA SVEČANOST 43. PESNIČKE ŠTAFETE

    ZRENJANIN – U petak, 7. aprila, sa početkom u 11 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina održaće se završna svečanost 43. „Pesničke štafete“. Na završnoj svečanosti predstaviće se učenici osnovnih škola koji su autori najuspešnijih pesama, kao i najzanimljiviji programi kojima su škole, koje je manifestacija posetila, dočekale ovogodišnjeg gostujućeg pesnika Peru Zubca. Podsetimo, ovogodišnja „Pesnička […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAVRŠNA SVEČANOST 43. PESNIČKE ŠTAFETE

    ZRENJANIN – U petak, 7. aprila, sa početkom u 11 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina održaće se završna svečanost 43. „Pesničke štafete“.

    Na završnoj svečanosti predstaviće se učenici osnovnih škola koji su autori najuspešnijih pesama, kao i najzanimljiviji programi kojima su škole, koje je manifestacija posetila, dočekale ovogodišnjeg gostujućeg pesnika Peru Zubca.

    Podsetimo, ovogodišnja „Pesnička štafeta“ počela je 27. marta, a do 7. aprila gostovaće u 61. školi srednjeg Banata i opštine Titel.

    Najuspešniji osnovci na završnoj manifestaciji dobiće i posebne nagrade zahvaljujući prijateljima manifestacije, među kojima su i kompanija „Gomex“ i izdavačka kuća „Laguna“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura