• ZAŠTO JE BIOSKOP CINEMA PRESTAO SA RADOM

    ZRENJANIN – Bioskop „Cinema“, donedavno jedini u gradu, prestao je sa radom nedugo nakon dolaska „CineStar“-a u Aviv Park Zrenjanin. Uprava bioskopa je saopštila da je rad obustavljen zbog tehničkih razloga, odnosno zbog nemogućnosti da se obezbedi adekvatno grejanje u bioskopskoj sali, smeštenoj u zgradi bivšeg Komiteta. Da li će „Cinema“, čiji je vlasnik ovdašnji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZAŠTO JE BIOSKOP CINEMA PRESTAO SA RADOM

    ZRENJANIN – Bioskop „Cinema“, donedavno jedini u gradu, prestao je sa radom nedugo nakon dolaska „CineStar“-a u Aviv Park Zrenjanin.

    bioskop-cinema

    Uprava bioskopa je saopštila da je rad obustavljen zbog tehničkih razloga, odnosno zbog nemogućnosti da se obezbedi adekvatno grejanje u bioskopskoj sali, smeštenoj u zgradi bivšeg Komiteta. Da li će „Cinema“, čiji je vlasnik ovdašnji privrednik Dragan Vidaković, kasnije nastaviti sa radom i da li će ostati na istom mestu, ili će eventualno biti preseljena, uprava ovog bioskopa nije navela.

    Do tada, distributer koji je imao dogovor sa bioskopom „Cinema“ o prikazivanju filmova našao je novog partnera u gradu na Begeju, a to je Kulturni centar Zrenjanina.

    – Dogovoreno je da projekcije ubuduće budu kod nas u Kulturnom centru. Prvi film koji je prikazan nakon uspostavljanja ove saradnje jeste treći deo „Vojne akademije“, a ovog vikenda očekuje nas premijera još jednog domaćeg filma – „Stado“ – kaže za portal zrenjaninski.com direktor Kulturnog centra Goran Marinković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura