Kultura YSLAJDER

ZAŠTO JE BIOSKOP CINEMA PRESTAO SA RADOM

ZRENJANIN – Bioskop “Cinema”, donedavno jedini u gradu, prestao je sa radom nedugo nakon dolaska “CineStar”-a u Aviv Park Zrenjanin.

bioskop-cinema

Uprava bioskopa je saopštila da je rad obustavljen zbog tehničkih razloga, odnosno zbog nemogućnosti da se obezbedi adekvatno grejanje u bioskopskoj sali, smeštenoj u zgradi bivšeg Komiteta. Da li će “Cinema”, čiji je vlasnik ovdašnji privrednik Dragan Vidaković, kasnije nastaviti sa radom i da li će ostati na istom mestu, ili će eventualno biti preseljena, uprava ovog bioskopa nije navela.

Do tada, distributer koji je imao dogovor sa bioskopom “Cinema” o prikazivanju filmova našao je novog partnera u gradu na Begeju, a to je Kulturni centar Zrenjanina.

– Dogovoreno je da projekcije ubuduće budu kod nas u Kulturnom centru. Prvi film koji je prikazan nakon uspostavljanja ove saradnje jeste treći deo “Vojne akademije”, a ovog vikenda očekuje nas premijera još jednog domaćeg filma – “Stado” – kaže za portal zrenjaninski.com direktor Kulturnog centra Goran Marinković.

Podeli članak
sinovoz
FAM