• Vojvođanski brass festival: Najbolji učenici muzičkih škola pred zrenjaninskom publikom

    Vojvođanski brass festival, 17. po redu, biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina, u subotu, 25. februara, od 15 časova.   Vojvođanski brass festival organizuju Gradski duvački orkestar Zrenjanin i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina, Muzičkom školom „Josif Marinković“ i asocijacijom WASBE.   PROČITAJTE JOŠ: Život u Banatskoj vojnoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvođanski brass festival: Najbolji učenici muzičkih škola pred zrenjaninskom publikom

    Vojvođanski brass festival, 17. po redu, biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina, u subotu, 25. februara, od 15 časova.

     

    Vojvođanski brass festival organizuju Gradski duvački orkestar Zrenjanin i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina, Muzičkom školom „Josif Marinković“ i asocijacijom WASBE.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Život u Banatskoj vojnoj granici: Po mnogo čemu nesvakidašnja izložba

     

    Na festivalu će učestvovati učenici limenih duvačkih odseka iz skoro svih vojvođanskih muzičkih škola. Nastupiće najbolji učenici muzičkih škola iz Vojvodine.

     

    Na programu su dela Mocarta, Betovena, Čajkovskog, Bartoka i drugih autora, ali i kompozicije drugih žanrova kao što su popularna – evergrin muzika, džez standardi, starogradska i narodna muzika…

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Festival je revijalnog karaktera i jedini je ovakvog tipa za limene duvače u Vojvodini i šire.

     

    Ulaz je besplatan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura