• VOJA BRAJOVIĆ I SERGEJ TRIFUNOVIĆ GOSTUJU U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – U petak, 21. oktobra, sa početkom u 20 časova, na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina, biće izvedena predstava „Voz“, duodrama u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović. Predstava, čiju režiju i adaptaciju potpisuje Voja Brajović, inspirisana je delom američkog pisca Kormaka Makartija. – Inspirisan delom Kormaka Makartija, jedino što želim ovom predstavom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    VOJA BRAJOVIĆ I SERGEJ TRIFUNOVIĆ GOSTUJU U ZRENJANINU

    ZRENJANIN – U petak, 21. oktobra, sa početkom u 20 časova, na Velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina, biće izvedena predstava „Voz“, duodrama u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović. Predstava, čiju režiju i adaptaciju potpisuje Voja Brajović, inspirisana je delom američkog pisca Kormaka Makartija.

    Voja Brajović
    Voja Brajović

    – Inspirisan delom Kormaka Makartija, jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč – ističe Voja Brajović.

    Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od utorka, 11. oktobra, svakog radnog dana i subotom od 10 do 12, i od 18 do 20 časova.

    Cena ulaznice je 1.000 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura