• Virtuoz na harmonici Dario Mihaljević održao svoj prvi solistički koncert

    Učenik trećeg razreda Srednje muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina i virtuoz na harmonici Dario Mihaljević održao je u Šapcu svoj prvi solistički koncert.   Prvobitno je bilo planirano da solistički koncert održi u rodnom gradu, a kasnije i u ostalim mestima. Međutim, nastup u Zrenjaninu je u poslednjem momentu otkazan.   PROČITAJTE JOŠ: Neki […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Virtuoz na harmonici Dario Mihaljević održao svoj prvi solistički koncert

    Učenik trećeg razreda Srednje muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina i virtuoz na harmonici Dario Mihaljević održao je u Šapcu svoj prvi solistički koncert.

     

    Prvobitno je bilo planirano da solistički koncert održi u rodnom gradu, a kasnije i u ostalim mestima. Međutim, nastup u Zrenjaninu je u poslednjem momentu otkazan.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Neki od simbola i omiljenih mesta Zrenjaninaca viđeni očima umetnika

     

    – Publika, gostoprimstvo, veliki aplauz, vraćanje na bis… Imam zaista puno razloga da budem srećan i zadovoljan zbog toga kako je sve prošlo – izjavio je za portal zrenjaninski.com Dario Mihaljević.

     

    Kako je naveo, ogromne zasluge za svaki njegov uspeh ima profesor Branislav Simić.

     

    – U pitanju je izuzetan pedagog koji je znao da iz mene izvlači maksimum, a ja sam slušao svaki savet. Ujedno sam se trudio da savladam svaku prepreku. Hvala profesoru Simiću na svemu, a najviše na poverenju i podršci – ističe Dario.

     

    On se zahvalio i direktorki Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ iz Šapca Sonji Živković na gostoprimstvu i organizaciji koncerta, kao i nastavnom osoblju i učenicima te škole.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Osećao sam se zaista predivno. Nadam se da sam ispunio njihova očekivanja i da su uživali onoliko koliko sam i ja uživao svirajući za njih – dodao je Dario Mihaljević.

     

    dario mihaljević održao koncert u šapcu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Bravo mali ! Trebalo je izdrzati psihicki posle fijaska u tvom gradu da ostanes prizeman i izneses momacki svoj PRVI solisticki koncert ! Cestitke i glavu gore !

      1. Čestitke Dariu, njegovim nastavnicima i roditeljima! Izuzetno vredno i posvećeno dete. Samo ne razumem prethodni komentar „fijasko u rodnom gradu“? Koncert u ZR je koliko znam samo odložen, kao i u ostalim ustanovama kulture, zbog aktuelne situacije u našoj zemlji, tj. nedavnih tragičnih događaja.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura