• Udruženje BanatArteMuzika organizuje Festival gudačkih kvarteta

    Udruženje BanatArteMuzika za naredni period najavljuje dva događaja. Gudački kvartet Panonija u subotu, 15. decembra, zahvaljujući Zavodu za kulturu Vojvodine i udruženju BanatArteMuzika, gostuje u Kulturnom centru Republike Srbije u Parizu.   A 21. decembra biće organizovan treći po redu Festival gudačkih kvarteta KVART.   Festival će se održati u Baroknoj sali Gradske kuće u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Udruženje BanatArteMuzika organizuje Festival gudačkih kvarteta

    Udruženje BanatArteMuzika za naredni period najavljuje dva događaja. Gudački kvartet Panonija u subotu, 15. decembra, zahvaljujući Zavodu za kulturu Vojvodine i udruženju BanatArteMuzika, gostuje u Kulturnom centru Republike Srbije u Parizu.

     

    A 21. decembra biće organizovan treći po redu Festival gudačkih kvarteta KVART.

     

    Festival će se održati u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, od 17 časova. Quartet session namenjen je učenicima Muzičke škole „Josif Marinković“, dok u 18.30 sati sledi koncert kvarteta studenata Akademije umetnosti Novi Sad. Zatim će u 20 časova biti upriličen koncert gudačkog kvarteta Panonija i promocija prvog albuma pod nazivom Klezmer music.

     

    Organizaciju festivala KVART je pomogao Grad Zrenjanin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura