• U Zrenjaninu pokrenut serijal emisija pod nazivom “Sofa kulture”

    Autorka serijala Marijana Vidić najavila priredila je projekciju prve polusatne emisije a druga će biti emitovana početkom oktobra.   – „Sofa kulture“ osmišljena je kao serijal emisija o kulturnim dešavanjima, pojavama i ličnostima. Pored standardnih prikaza i praćenja događaja i manifestacija, temeljno će se baviti značajnim ličnostima i umetničkim stvaraocima, koji zaslužuju pažnju javnosti. Pre […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U Zrenjaninu pokrenut serijal emisija pod nazivom “Sofa kulture”

    Autorka serijala Marijana Vidić najavila priredila je projekciju prve polusatne emisije a druga će biti emitovana početkom oktobra.

     

    – „Sofa kulture“ osmišljena je kao serijal emisija o kulturnim dešavanjima, pojavama i ličnostima. Pored standardnih prikaza i praćenja događaja i manifestacija, temeljno će se baviti značajnim ličnostima i umetničkim stvaraocima, koji zaslužuju pažnju javnosti. Pre svega, baviće se onima koji su ostavili trag na zrenjaninskoj kulturnoj sceni. Ili su ga stvorili na sebi svojstven način kroz složene dimenzije umetničkog stvaralaštva, u okviru kojeg su odgonetnuli mnoge aspekte života. Pored toga, u emisiji će se predstavljati i zrenjaninski kulturni brendovi. Biće prostora i za promovisanje mladih umetnika, koji su na početku svojih umetničkih karijera – kaže Marijana Vidić.

     

     

    Prva emisija serijala „Sofa kulture“ urađena je u koprodukciji Kulturnog centra Zrenjanina i udruženja „Pečat“. Autorka emisije je Marijana Vidić, a deo tima su i kamerman Dušan Udicki i montažer Đula Feldeši.

     

    Pokrovitelj serijala je Grad Zrenjanin.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura