• U Narodnom muzeju Zrenjanin otvaranje izložbe XVII salona minijatura „Zrno“

    Izložba XVII salona minijatura „Zrno“ biće otvorena u ponedeljak, 16.septembra u 19 časova, u holu Narodnog muzeja Zrenjanin.   Izložbu je organizovalo Udruženja likovnih umetnika Zrenjanina (ULAZ) a nadležni kustos je mr Milan Grahovac.   Na XVII salonu učestvovala su 43 autora sa 64 rada. Selektor je bila Jelena Gvozdenac Martinov, direktorka Narodnog muzeja Zrenjanin. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    U Narodnom muzeju Zrenjanin otvaranje izložbe XVII salona minijatura „Zrno“

    Izložba XVII salona minijatura „Zrno“ biće otvorena u ponedeljak, 16.septembra u 19 časova, u holu Narodnog muzeja Zrenjanin.

     

    Izložbu je organizovalo Udruženja likovnih umetnika Zrenjanina (ULAZ) a nadležni kustos je mr Milan Grahovac.

     

    Na XVII salonu učestvovala su 43 autora sa 64 rada. Selektor je bila Jelena Gvozdenac Martinov, direktorka Narodnog muzeja Zrenjanin.

     

    Prvu nagradu Salona dobio je rad „Malina“ Bojana Gurbaja, iz Holandije, drugu „Predeo II“ Milana Momčilovića iz Sombora a treću „Istraživanje“ Olgice Kovačević iz Zrenjanina.

     

    Pohvale su dobili Sonja Stankov, Zoran Paunović Dorotej, Dragan Dmitrov, Bela Ponižil, Mira Damjan i Biljana Srdić Galić, svi iz Zrenjanina.

     

    Izložba će biti otvorena za posetioce do 23.septembra.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura