• Trodnevna filmska radionica u Banatskoj Dubici

    U Banatskoj Dubici, malom selu u opštini Sečanj, od danas pa do nedelje trajaće filmska radionica.Radionicu organizuju Udruženje “Satibara” iz Beograda i Udruženje” Moba” iz Banatske Dubice.     Filmska radionica deo je festivala ” Na sopstveni pogon” koji traje tokom celog septembra i dešava se na 12 lokacija širom Srbije. Slogan ovogodišnjeg, četvrtog festivalskog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Trodnevna filmska radionica u Banatskoj Dubici

    U Banatskoj Dubici, malom selu u opštini Sečanj, od danas pa do nedelje trajaće filmska radionica.Radionicu organizuju Udruženje “Satibara” iz Beograda i Udruženje” Moba” iz Banatske Dubice.

     

    Trodnevna filmska radionica

     

    Filmska radionica deo je festivala ” Na sopstveni pogon” koji traje tokom celog septembra i dešava se na 12 lokacija širom Srbije.
    Slogan ovogodišnjeg, četvrtog festivalskog izdanja je – Novi prostori kulture.

     

    Trodnevna filmska radionica

     

    Kratki film snimljen tokom radionice biće premijerno prikazan na 9. MikroFAF festivalu u Beogradu.
    • Iako Banatska Dubica ima sudbinu kao i veliki broj banatskih sela, odnosno iz godinu u godinu ima sve manje stanovnika, selo živi i u njemu ima školske dece i mladih. Mi smo odlučili da ih uključimo u rad trodnevne filmske radionice, kaže Marija Krstić, iz Udruženja “Moba” I dodaje da ovo nije prvi program koji je organizovan u Banatskoj Dubici.
    Marija, pozorišna rediteljka sa suprugom koji je slikar, preselila sa u Banatsku Dubicu iz Beograda pre nekoliko godina.

     

    Trodnevna filmska radionica

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura