• RATOVI ZVEZDA UŽIVO NA TRGU

    Zrenjaninska filharmonija još jednom oduševila posetioce „Dana piva“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Zrenjaninska filharmonija, koja po drugi put nastupa na manifestaciji „Dani piva“, pozdravljena je gromoglasnim aplauzom na koncertu priređenom večeras na Trgu slobode u Zrenjaninu!

    filharmonija-trg

    Još jednom se pokazalo da je uključivanje Zrenjaninske filharmonije u muzički deo programa „Dana piva“ pun pogodak i da u gradu na Begeju postoji publika za ove vrste koncerata.

    Večerašnji program Zrenjaninska filharmonija otvorila je popularnom temom Miće Markovića iz TV serije „Otpisani“, a potom sledi čitav niz prepoznatljivih tema iz filmova „Dobro jutro Vijetname“, „Mamma mia!“, „Visoke potpetice“, „Ratovi zvezda“, „Pirati sa Kariba“, „Kraljevi Mamba“, „Šindlerova lista“, „Njujork, Njujork“, „Kum“, „Titanik“…

    filharmonija-koncert

    Pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića nastupa 60 muzičara i solisti Ana Aleksić Šajrer – sopran, Višnja Radosav – mecosopran, Nenad Čiča – tenor, Erne Švan i Marin Bugar.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura