• PROMOCIJA KNJIGE RIČARDA OVEJNA ROBERTSA

    ZRENJANIN – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ poziva Zrenjanince na predstavljanje knjige Ričarda Ovejna Robertsa „Sva mesta na kojima smo živeli“ u prevodu Ane Pejović. Promocija će se održati u ponedeljak, 20. novembra, u 17.30 časova, u velikoj sali biblioteke.     Promocija će se odvijati na engleskom i srpskom jeziku.   Ovaj velški pisac mlađe generacije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PROMOCIJA KNJIGE RIČARDA OVEJNA ROBERTSA

    ZRENJANIN – Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ poziva Zrenjanince na predstavljanje knjige Ričarda Ovejna Robertsa „Sva mesta na kojima smo živeli“ u prevodu Ane Pejović. Promocija će se održati u ponedeljak, 20. novembra, u 17.30 časova, u velikoj sali biblioteke.

     

    biblioteka
    Gradska narodna biblioteka

     

    Promocija će se odvijati na engleskom i srpskom jeziku.

     

    Ovaj velški pisac mlađe generacije trenutno je na turneji po Srbiji i Vojvodini na kojoj zajedno sa svojim prijteljem Adamom Smitom snima dokumentarni film.

     

    Ričard Ovejn Roberts (1982) je autor knjige „Sva mesta na kojima smo živeli“ i to je njegova prva zbirka priča. Opisuju ga kao jednu od najsvežijih književnih pojava u Velsu. Rođen je na ostrvu Môn a sada živi u Kardifu, glavnom gradu Velsa.

     

    U svih sedamnaest priča u knjizi „Sva mesta na kojima smo živeli“, Roberts deluje kao autentični tumač neke vrste hipsterskog pakla, pošiljalac poslednjih poruka civilizacije koja je odlučila da komunikaciju prepusti mašinama i tako se odrekne vlastitosti, svega što je milenijumima sticala.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura