• Projekcije sa repertoara festivala „Slobodna zona“ 1. i 2. maja u Kulturnom centru

    U Kulturnom centru Zrenjanina u toku je filmski festival „Slobodna zona“, a filmovi će biti prikazivani do kraja maja.   Sedam najboljih filmova sa 14. festivalskog programa, filmskog festivala “Slobodna zona” koji je održan u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, moći će da vidi i zrenjaninska publika. Filmovi se prikazuju od sredine aprila do kraja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Projekcije sa repertoara festivala „Slobodna zona“ 1. i 2. maja u Kulturnom centru

    U Kulturnom centru Zrenjanina u toku je filmski festival „Slobodna zona“, a filmovi će biti prikazivani do kraja maja.

     

    Sedam najboljih filmova sa 14. festivalskog programa, filmskog festivala “Slobodna zona” koji je održan u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, moći će da vidi i zrenjaninska publika. Filmovi se prikazuju od sredine aprila do kraja maja svake srede i četvrtka u Maloj sali Kulturnog centra od 20 časova, a ulaz na projekcije je besplatan.

     

    Tako je 1. i 2. maja na programu još jedan svetski hit, koji turneja festivala “Slobodna zona” donosi u naš grad. To je ostvarenje koje filmska kritika naziva i “novom Kazablankom”, film “Tranzit” najpoznatijeg nemačkog reditelja Kristijana Pecolda. Priča je o izbeglici iz Nemačke, koji preuzima identitet ubijenog francuskog pisca i pokušava da pronadje njegovu ženu.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura