• Program Kulturnog centra Zrenjanina od 28. februara do 7. marta

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 28. februara do 7. marta.   Tribina „Kako da vaspitavamo bez kritikovanja“   U Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 2. marta, biće održana tribina „Kako da vaspitavamo bez kritikovanja“. Na tribini govori Biljana Grbović, diplomirani pedagog, predsednica udruženja „Matica“ i autorka knjige o roditeljstvu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Program Kulturnog centra Zrenjanina od 28. februara do 7. marta

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 28. februara do 7. marta.

     

    Tribina „Kako da vaspitavamo bez kritikovanja“

     

    U Kulturnom centru Zrenjanina u sredu, 2. marta, biće održana tribina „Kako da vaspitavamo bez kritikovanja“. Na tribini govori Biljana Grbović, diplomirani pedagog, predsednica udruženja „Matica“ i autorka knjige o roditeljstvu „Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu, takvog“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kulturni centar bi uskoro mogao da dobije novi vizuelni identitet (Foto)

     

    Predavanje je namenjeno prvenstveno roditeljima kao i svima koji se bave vaspitnim radom sa decom. Tribina ima za cilj da osnaži roditelje kao ličnosti kako bi bili u stanju da deci pruže kako ljubav i prihvatanje tako i disciplinu i čvrste granice.

     

    Moderator je Đorđo Prstojević. Tribina počinje u 18 časova.

     

    Bioskop Kulturnog centra Zrenjanina

     

    U petak, 4. marta, na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Zrenjanina je domaći igrani film „Leto kada sam naučila sa letim“. U pitanju je ekranizacija istoimene knjige Jasminke Petrović. Projekcija ove tinejdžerske filmske priče zakazana je za 20 časova.

     

    Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije. Cena karte je 250 dinara.

     

    Dečiji program

     

    U subotu, 5. marta, u 10 časova, na Fejsbuk strani Kulturnog centra održaće se logopedska radionica za predškolski uzrast sa Donom Podunavac.

     

    Bioskopski matine

     

    U okviru filmskog matinea Kulturnog centra, u nedelju, 6. marta, prikazuje se dečji animirani film „Jakari i veličanstveno pero“. Film je sinhronizovan na srpski jezik i prikazuje se u dva termina, od 11 i od 16 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Karte se prodaju na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije, po popularnoj ceni od 250 dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura