• Program Kulturnog centra Zrenjanina od 17. do 23. januara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 17. do 23. januara.   Tribina „Opasnosti savremenog društva“   „Opasnosti savremenog društva“ je naziv tribine koja će biti održana u utorak, 18. januara, s početkom u 18 časova. Predavač je Vlada Arsić, novinar, pisac, jedan od najčitanijih domaćih autora i licencirani predavač […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Program Kulturnog centra Zrenjanina od 17. do 23. januara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 17. do 23. januara.

     

    Tribina „Opasnosti savremenog društva“

     

    „Opasnosti savremenog društva“ je naziv tribine koja će biti održana u utorak, 18. januara, s početkom u 18 časova. Predavač je Vlada Arsić, novinar, pisac, jedan od najčitanijih domaćih autora i licencirani predavač MUP-a na temu pedofilije, narkomanije, trgovine ljudima i internet predatora. Moderator tribine je urednik tribinskog programa Đorđo Prstojević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dušan Radišić: Ljudi su željni kulture i normalnog načina života

     

    Plivanje za Časni krst

     

    U sredu, 19. januara, na jezeru kod Kulturnog centra Zrenjanina, biće održana gradska manifestacija „Plivanje za Časni krst“. Program počinje u 12 časova. Organizatori trinaestog plivanja su Grad Zrenjanin, Srpska pravoslavna crkvena opština i zrenjaninski Kulturni centar. Manifestacijom se obeležava hrišćanski praznik Bogojavljenje.

     

    Onlajn dečiji program

     

    Svake subote, u 10 časova, na Fejsbuk stranici Kulturnog centra, održava se dečiji onlajn program. Program se organizuje sa osnovnim ciljem sagledavanja velikog broja pitanja i pružanja odgovora kroz niz praktičnih saveta koji su važni za razvoj deteta i pomažu roditeljima u njihovom odrastanju. Radionice su kreativne i edukativne i, pored savladavanja niza veština, pružaju i saznanja iz raznih oblasti života, komunikacije, istorije grada, zdravlja i opšte kulture.

     

    U subotu, 22. januara, na programu je radionica profesora Siniše Garčeva „Kako raspolagati novcem“.

     

    Bioskopski matine u Kulturnom centru Zrenjanina

     

    Novina u Kulturnom centru Zrenjanina je prikazivanje dečijih igranih i animiranih filmova u nedeljnim jutarnjim satima, pod popularnim nazivom matine. Projekcije su od 11 časova. Istog dana, isti dečiji film, prikazuje se i u popodnevnim satima od 16 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    U nedelju, 23. januara, na programu je film „Enkanto: Magični svet“, koji je sinhronizovan na srpski jezik. Cena ulaznice je 250 dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura