• Pripremite spisak knjiga: Sajamski dani u Laguni i Delfi knjižarama

    Sajamski dani u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs počeli su danas i traju do 31. oktobra.   Tokom trajanja Sajamskih dana, popust na Lagunina izdanja iznosiće 20, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10 posto.   Ukoliko se odlučite za kupovinu od tri do pet knjiga, odobrava se dodatnih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pripremite spisak knjiga: Sajamski dani u Laguni i Delfi knjižarama

    Sajamski dani u svim Delfi i Laguninim knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs delfi.rs počeli su danas i traju do 31. oktobra.

     

    Tokom trajanja Sajamskih dana, popust na Lagunina izdanja iznosiće 20, a na knjige drugih izdavača i strane knjige 10 posto.

     

    Ukoliko se odlučite za kupovinu od tri do pet knjiga, odobrava se dodatnih 15 odsto popusta. Ako birate šest ili više naslova, odobrava se dodatnih 20 odsto popusta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dan Narodnog pozorišta: Grad neguje dve legende o nastanku svog teatra

     

    Odličan gift program biće snižen za 15 odsto.

     

    Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 dinara i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na pomenutim sajtovima.

     

    Sajamske dane obeležiće i posebni žanrovski dani. Kupci knjiga određenog žanra će na poklon dobiti vaučer za mesečnu pretplatu na Eden Books, uz mogućnost da kodove iskoriste do 30. novembra.

     

    Žanrovski dani za naslove iz oblasti publicistike trajaće od 15. do 16. oktobra, a za knjige za decu od 20. do 21. oktobra. Za ljubavne i istorijske romane, kao i za drame, žanrovski dani biće 22. i 23. oktobra. Knjige domaćih autora biće u fokusu 27. i 28. oktobra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sam kraj Sajamskih dana, od 29. do 31. oktobra, biće rezervisan za knjige iz žanra trilera, fantastike, horora i tinejdž literature.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin