• PREMIJERA PREDSTAVE „BAJKA O MRTVOJ CAREVOJ KĆERI“

    ZRENJANIN – Premijera predstave „Bajka o mrtvoj carevoj kćeri“ Nikolaja Koljade, u režiji Nataše Radulović, a u koprodukciji Agencije KINOZOIK i Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, biće izvedena u zrenjaninskom teatru u petak, 17. februara, u 20 časova. Nakon primera dobre prakse, u nikad težim godinama za kulturu, kroz koprodukcijsku saradnju na predstavama „Ona“ i „Šine“, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREMIJERA PREDSTAVE „BAJKA O MRTVOJ CAREVOJ KĆERI“

    ZRENJANIN – Premijera predstave „Bajka o mrtvoj carevoj kćeri“ Nikolaja Koljade, u režiji Nataše Radulović, a u koprodukciji Agencije KINOZOIK i Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, biće izvedena u zrenjaninskom teatru u petak, 17. februara, u 20 časova.

    Nakon primera dobre prakse, u nikad težim godinama za kulturu, kroz koprodukcijsku saradnju na predstavama „Ona“ i „Šine“, Narodno pozorište nastavlja da podržava mlade ljude, studente akademija dramskih umetnosti.

    Ovog puta, svršeni studenti Fakulteta dramskih umetnosti, premijerno će izvesti predstavu „Bajka o mrtvoj carevoj kćeri“ Nikolaja Koljade.

    Režiju potpisuje Nataša Radulović, dok uloge tumače Teodora Ristovski, Pavle Jerinić, Iva Kevra i Milan Vučković.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura