• PREMIJERA FILMA MIRJANE KARANOVIĆ

    Ovo će biti prvi put da jedan autor komunicira sa publikom na direktan način

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREMIJERA FILMA MIRJANE KARANOVIĆ

    ZRENJANIN – Nakon svetske premijere na prestižnom Sandens filmskom festivalu, te uspešne domaće premijere i osvojenih nagrada, „Dobra žena“ Mirjane Karanović, 21. aprila otpočela je bioskopski život.

    Mirjana Karanović u filmu "Dobra žena"
    Mirjana Karanović u filmu „Dobra žena“

    Zrenjaninska premijera biće održana u subotu, 7. maja, u 20 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina. Osim teme filma koju je obradila, upravo dosadašnje reakcije i razgovori sa publikom, posebno nakon premijere na Festu, motivisali su glumicu da za vreme trajanja bioskopske distribucije bude prisutna na projekcijama u svim gradovima i da učestvuje u posebno osmišljenim razgovorima sa gledaocima. Ovo će biti prvi put da jedan autor komunicira sa publikom na ovakav direktan način za vreme trajanja distribucije.

    Film „Dobra žena“, za koji je Karanovićeva pisala i scenario, uz saradnike Stevana Filipovića i Darka Lungulova, je film o suočavanju i spoznaji. Osnovna ideja je suočavanje sa ličnom prošlošću. Nakon trideset godina braka, glavna junakinja saznaje tajnu o svom mužu, zbog koje je prisiljena da donese odluku da li će nastaviti da živi skrivajući istinu od sebe same, ili će ostaviti sve ono što je dotad stekla i započeti novo poglavlje, što je u njenim godinama prilično zastrašujuće.

    U filmu „Dobra žena“, pored Mirjane Karanović, uloge tumače i Boris Isaković, Hristina Popović, Goran Navojec, Ksenija Marinković, Jasna Đuričić, Anđelika Simić, Milan Marić i drugi…

    Cena ulaznice je 200 dinara. Film se emituje i u nedelju 8. i u ponedeljak, 9. maja od 20 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura