• Predstavljanje knjige „Alžirska hronika – zapisi jednog dopisnika“

    Knjiga „Alžirska hronika – zapisi jednog dopisnika“, novinara Srboljuba Manojlovića, dugogodišnjeg dopisnika Tanjuga iz Alžira, biće predstavljena u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak, 17. aprila, od 19 časova.   „Alžirska hronika“ objavljena je 2017. godine u izdanju Društva prijatelja Alžira.   Na promociji će govoriti predsednik Društva prijatelja Alžira Marko Jelić, autor Srboljub […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstavljanje knjige „Alžirska hronika – zapisi jednog dopisnika“

    Knjiga „Alžirska hronika – zapisi jednog dopisnika“, novinara Srboljuba Manojlovića, dugogodišnjeg dopisnika Tanjuga iz Alžira, biće predstavljena u velikoj sali Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, u utorak, 17. aprila, od 19 časova.

     

    „Alžirska hronika“ objavljena je 2017. godine u izdanju Društva prijatelja Alžira.

     

    Na promociji će govoriti predsednik Društva prijatelja Alžira Marko Jelić, autor Srboljub Manojlović, kao i pisac i novinar Zlatoje Martinov. Moderatorka programa je Jelena Đorđević Perc, a planiran je i nastup učenika Muzičke škole „Josif Marinković“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura