• Predstave JDP od danas online, prvi na programu „Hadersfild“

    Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) najavilo je da će od četvrtka, 26. marta, na svom YouTube kanalu emitovati snimke predstava. Prva predstava koja će biti prikazana večeras, od 21 sat, jeste „Hadersfild“ zrenjaninskog književnika Uglješe Šajtinca.   „Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstave JDP od danas online, prvi na programu „Hadersfild“

    Jugoslovensko dramsko pozorište (JDP) najavilo je da će od četvrtka, 26. marta, na svom YouTube kanalu emitovati snimke predstava. Prva predstava koja će biti prikazana večeras, od 21 sat, jeste „Hadersfild“ zrenjaninskog književnika Uglješe Šajtinca.

     

    „Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće. Zato ćemo od četvrtka, 26. marta, na YouTube kanalu i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava“, saopštilo je JDP.

     

    Prva predstava koja će biti prikazana publici je „Hadersfild“ Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21 sat. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana – u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta, takođe u 21 čas.

     

    „Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka, 2. aprila. Takođe u 21 sat, emitovaćemo predstavu „Bure baruta“ Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog. U četvrtak, 9. aprila, emitovaćemo predstavu „Skakavci“ Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača, dok je u četvrtak, 16. aprila, na programu JDP TV-a predstava „Mletački trgovac“ Viljema Šekspira u režiji Egona Savina“, najavilo je Jugoslovensko dramsko pozorište.

     

    Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju. Premijere će biti u četvrtak, a reprize u petak, subotu i nedelju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura