• Pozorište planira da na repertoar uvrsti predstavu „Gospođa ministarka“

    U 2019. godini Narodno pozorište „Toša Jovanović“ planira izvođenje tri premijere i obnavljanje jedne već igrane predstave. U planu je i premijera dečije dvojezične predstave.   Na Dramskoj sceni planirana je predstava „Gospođa ministarka“ Branislava Nušića, u režiji Juga Radivojevića, i predstava „Komandant Sajler“ Borislava Mihajlovića Mihiza u režiji Nikole Končarevića. Na Kamernoj sceni planirana […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pozorište planira da na repertoar uvrsti predstavu „Gospođa ministarka“

    U 2019. godini Narodno pozorište „Toša Jovanović“ planira izvođenje tri premijere i obnavljanje jedne već igrane predstave. U planu je i premijera dečije dvojezične predstave.

     

    Na Dramskoj sceni planirana je predstava „Gospođa ministarka“ Branislava Nušića, u režiji Juga Radivojevića, i predstava „Komandant Sajler“ Borislava Mihajlovića Mihiza u režiji Nikole Končarevića. Na Kamernoj sceni planirana je predstava „Krpena priča“ Jovana Carana koju će autor i režirati.

     

    Planira se obnova predstave „Trči, trči, trčuljak“.

     

    U septembru ove godine planira se premijera dvojezične predstave za decu, a očekuje se i izvođenje novogodišnje predstave krajem godine.

     

    Ovo su planovi, a šta će se realizovati zavisi od odobrenog budžeta i pregovora sa rediteljima koji su u toku.

     

    Najveći problem u pozorištu je odliv zaposlenih. Iz godine u godinu glumački ansambli su sve malobrojniji, pa se na repertoaru zadržavaju predstave u kojima igraju glumci koji su već u penziji.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura