• POPUSTI NA KNJIGE ZA DECU I MLADE U KNJIŽARI „LAGUNA“

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Radionice, druženja sa piscima, promocije knjiga, pozorišne predstave, popusti na izdanja za mališane čine „Dečje dane kulture“ koji će se održati od 21. do 23. aprila sa ciljem da se deci približe knjiga i čitanje.     U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POPUSTI NA KNJIGE ZA DECU I MLADE U KNJIŽARI „LAGUNA“

    BEOGRAD, ZRENJANIN – Radionice, druženja sa piscima, promocije knjiga, pozorišne predstave, popusti na izdanja za mališane čine „Dečje dane kulture“ koji će se održati od 21. do 23. aprila sa ciljem da se deci približe knjiga i čitanje.

     

    Foto: Dušan Bartolović

     

    U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade.

     

    Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25, za dve 30 a za tri 35 a za četiri i više knjiga za decu 40 odsto. Isti popusti važi će i na izabrane Disney i Littlest Pet Shop knjige.

     

    Kako u Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20 odsto.

     

    U knjižarama Delfi očekuju vas popusti od 15 odsto na LEGO i do 20 odsto na ostale Dexy Co igračke, kao i dečji gift program drugih dobavljača. Uz svaku kupovinu spremili smo i poklone, poručuju iz Lagune.

     

    Knjižara Laguna nalazi se u Aviv Parku Zrenjanin.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura