• Popularna manifestacija „Noć knjige“ ove godine trajaće čak tri dana

    Umesto druženja tokom nekoliko sati, ovogodišnja 24. po redu „Noć knjige“ trajaće čak tri dana, od 18. do 20. juna, najavljuju organizatori –  izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.   U vreme trajanja manifestacije, popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25, za dve 30, za tri 35, a za četiri i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Popularna manifestacija „Noć knjige“ ove godine trajaće čak tri dana

    Umesto druženja tokom nekoliko sati, ovogodišnja 24. po redu „Noć knjige“ trajaće čak tri dana, od 18. do 20. juna, najavljuju organizatori –  izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

     

    U vreme trajanja manifestacije, popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25, za dve 30, za tri 35, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Umetnost je lekovita: Završna izložba likovnih radova srednjoškolaca

     

    Na knjige drugih izdavača, koji su se priključili manifestaciji, uključujući Egmont i Dexy Co naslove, strana izdanja i gift asortiman, obračunavaće se popust od 20 odsto.

     

    „Noć knjige“ će se održati na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 31 gradu u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

     

    Ova manifestacija biće održana i u knjižari Laguna u Zrenjaninu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    noć knjige

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura