• POGREŠAN ČOVEK: Gost Biblioteke autor koji je više puta bio u zatvoru

    U Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ biće predstavljen roman „Pogrešan čovek“ irskog pisca Denija Morisona, koji je objavila „Partizanska knjiga“.   Promocija je zakazana za ponedeljak, 4. jun, u 17.30 časova, a o romanu će govoriti Deni Morison, Ivan Radosavljević i Vladimir Arsenić.   Deni Morison je nekadašnji nacionalni direktor za odnose s javnošu Šin fejna, a bio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POGREŠAN ČOVEK: Gost Biblioteke autor koji je više puta bio u zatvoru

    roman "Pogrešan čovek"U Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“ biće predstavljen roman „Pogrešan čovek“ irskog pisca Denija Morisona, koji je objavila „Partizanska knjiga“.

     

    Promocija je zakazana za ponedeljak, 4. jun, u 17.30 časova, a o romanu će govoriti Deni Morison, Ivan Radosavljević i Vladimir Arsenić.

     

    Deni Morison je nekadašnji nacionalni direktor za odnose s javnošu Šin fejna, a bio je i portparol tokom štrajka glađu Bobija Sandsa 1981.

     

    U više navrata je bio u zatvoru i dva puta je optužen zbog članstva u IRA. Dok je služio osmogodišnju kaznu, počeo je da piše roman „Pogrešan čovek“.

     

    Roman „Pogrešan čovek“ prodire u život članova IRA tokom Severnoirskih sukoba, ogoljavajući kompleksan i kontradiktoran svet brutalnosti i hrabrosti, lojalnosti i izdaje, mržnje i ljubavi.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura