• Otvorena prva samostalna izložba radova Srđana Markovića

    Prva samostalna izložba radova Srđana Markovića otvorena je pre nekoliko dana u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Izložba će trajati do 24. aprila.   Na otvaranju se, pored autora, publici obratila Sandra Banjanin, urednica programa vizuelnih umetnosti Kulturnog centra Zrenjanina. Ona je govorila o značaju podrške mladim autorima koji su na početku svog likovnog puta. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvorena prva samostalna izložba radova Srđana Markovića

    Prva samostalna izložba radova Srđana Markovića otvorena je pre nekoliko dana u Malom salonu Kulturnog centra Zrenjanina. Izložba će trajati do 24. aprila.

     

    Na otvaranju se, pored autora, publici obratila Sandra Banjanin, urednica programa vizuelnih umetnosti Kulturnog centra Zrenjanina. Ona je govorila o značaju podrške mladim autorima koji su na početku svog likovnog puta.

     

    O likovnom radu i počecima Srđana Markovića govorio je akademski slikar Aleksandar Kačar, koji je i otvorio izložbu.

     

    Srđan Marković je učenik četvrte godine Ekonomsko – trgovinske škole „Jovan Trajković“ i pod likovnim je mentorstvom akademskog slikara Aleksandra Kačara. Do sada je izlagao na četiri kolektivne izložbe koje su održane u Kulturnom centru Zrenjanina i gradskom Duhovnom centru.

     

    Priprema se za upis na likovnu akademiju, a ovom izložbom publici  predstavlja svojih deset radova.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura