• Otkazane sve predstave u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“

    Narodno pozorište „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu saopštilo je da su otkazane sve predstave koje su bile na repertoaru za mart.   „Zbog aktuelne situacije u zemlji i regionu u vezi sa korona virusom, odnosno zbog rizika njegovog prenošenja na javnim okupljanjima u zatvorenim prostorima, uprava Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ je donela odluku da do daljeg […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otkazane sve predstave u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“

    Narodno pozorište „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu saopštilo je da su otkazane sve predstave koje su bile na repertoaru za mart.

     

    „Zbog aktuelne situacije u zemlji i regionu u vezi sa korona virusom, odnosno zbog rizika njegovog prenošenja na javnim okupljanjima u zatvorenim prostorima, uprava Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ je donela odluku da do daljeg obustavi igranje svih predstava. Odluka se odnosi i na druga zakazana dešavanja“, navodi se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: Zbog virusa korona otkazani protest i štrajk prosvetnih radnika

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura