• OSVANUO NOVI MURAL NADOMAK CENTRA GRADA

    ZRENJANIN – Žužana Melegi i njene kolege iz Art kluba Petefi oslikali su mural na zidu zgrade ovog kulturno – umetničkog društva i ukrasili deo grada u blizini stare pijace.     – Pomislila sam, zašto da ne ulepšamo zid. Ideju smo predstavili ljudima iz „Vodovoda“, u čije dvorište zid gleda, oni su prihvatili, podelili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OSVANUO NOVI MURAL NADOMAK CENTRA GRADA

    ZRENJANIN – Žužana Melegi i njene kolege iz Art kluba Petefi oslikali su mural na zidu zgrade ovog kulturno – umetničkog društva i ukrasili deo grada u blizini stare pijace.

     

    mural

     

    – Pomislila sam, zašto da ne ulepšamo zid. Ideju smo predstavili ljudima iz „Vodovoda“, u čije dvorište zid gleda, oni su prihvatili, podelili smo troškove i nastala je ova lepa slika – priča Žužana za portal zrenjaninski.com.

     

    Žužana se slikarstvom bavi već 45 godina. Kaže da joj slikanje murala nije veliki problem, jer inače radi velike formate.

     

    Članovi Art kluba, a aktivno ih je između 16 i 18, sad idu na slikarsku koloniju u Bečeju.

     

    – Do jeseni svake subote smo na drugoj kolonij, slikamo, družimo se, uživamo – navodi naša sagovornica.

     

    Art klub Petefi biće domaćin jednoj od slikarskih kolonija u subotu, 24. juna.

     

    – U dvorištu između škola „Vuk Karadžić“ i „Nikola Tesla“ slikaćemo nekoliko sati, onda sledi ručak u „Petefiju“ i dalje druženje – najavljuje Žužana Melegi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura