• Organizovan odlazak na Sterijino pozorje

    ZRENJANIN – Portal „Kanal kulture“ biće predstavljen u Kulturnom centru, u utorak, 2. juna, u maloj sali, od 19 časova. Besednik je Milan Šljapić. U utorak, 2. juna, Kulturni centar Zrenjanina organizuje odlazak na Sterijino pozorje u Novi Sad, na predstavu „Vučjak“. Polazak je u 19 časova ispred Kulturnog centra. Cena aranžmana je 1.400 dinara. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Portal „Kanal kulture“ biće predstavljen u Kulturnom centru, u utorak, 2. juna, u maloj sali, od 19 časova. Besednik je Milan Šljapić.

    Kulturni centar
    Kulturni centar

    U utorak, 2. juna, Kulturni centar Zrenjanina organizuje odlazak na Sterijino pozorje u Novi Sad, na predstavu „Vučjak“. Polazak je u 19 časova ispred Kulturnog centra. Cena aranžmana je 1.400 dinara.

    U sredu, 3. juna, KCZ organizuje odlazak na Sterijino pozorje u Novi Sad, na predstavu „Violinista na krovu“, i dodelu nagrada. Polazak je u 17 časova ispred Kulturnog centra, a cena je ista kao prethodne večeri.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura