• Operski pevač Bela Mavrak u kampanji „Ostani kod kuće“ (Video)

    Pokrajinska vlada je, uz podršku umetnika i javnih ličnosti, pokrenula kampanju „Ostani kod kuće“. Naime, poznati umetnici, glumci, operski pevači, muzičari, apeluju na građane da sačuvaju svoje i tuđe zdravlje. Kako je najavljeno, očekuje se i učešće sportista u kampanji.   Među prvima koji se odazvao kampanji „Ostani kod kuće“ je i naš poznati operski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Operski pevač Bela Mavrak u kampanji „Ostani kod kuće“ (Video)

    Pokrajinska vlada je, uz podršku umetnika i javnih ličnosti, pokrenula kampanju „Ostani kod kuće“. Naime, poznati umetnici, glumci, operski pevači, muzičari, apeluju na građane da sačuvaju svoje i tuđe zdravlje. Kako je najavljeno, očekuje se i učešće sportista u kampanji.

     

    Među prvima koji se odazvao kampanji „Ostani kod kuće“ je i naš poznati operski pevač, tenor Bela Mavrak.

     

    – Dragi moji građani Vojvodine i Srbije, šaljem vam puno pozdrava iz mog stana u Kelnu, u Nemačkoj. Molim vas, ostanite kod kuće, kao što i ja činim, da bismo što pre prebrodili ovu nezgodnu i opasnu situaciju. Pa, da se vidimo ponovo i popijemo kafu zajedno – poručio je građanima Bela Mavrak.

     

    Pročitajte još: Prva žrtva korona virusa u Srbiji, preminuo muškarac star 59 godina!

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura