• Nova domaća serija „Vreme smrti“ biće snimana i u Zrenjaninu

    Glumac i producent Goran Šušljik boravio je u Zrenjaninu gde traži lokacije za snimanje nove domaće serije „Vreme smrti“, koja će biti rađena prema delu Dobrice Ćosića.   On je jutros, preko video poziva iz Zrenjanina, govorio u emisiji „Probudi se“, koja se emituje na TV Nova S.   PROČITAJTE JOŠ: Strma ravnica: Sto godina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nova domaća serija „Vreme smrti“ biće snimana i u Zrenjaninu

    Glumac i producent Goran Šušljik boravio je u Zrenjaninu gde traži lokacije za snimanje nove domaće serije „Vreme smrti“, koja će biti rađena prema delu Dobrice Ćosića.

     

    On je jutros, preko video poziva iz Zrenjanina, govorio u emisiji „Probudi se“, koja se emituje na TV Nova S.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Strma ravnica: Sto godina od kolonizacije Vojvodine

     

    Šušljik je tom prilikom kazao da je početak snimanja zakazan za 5. maj. Prve scene, međutim, neće biti snimane u Zrenjaninu, nego u okolini Jagodine.

     

    – Možda je tokom priprema i najteži deo posla pronaći autentične lokacije koje mogu da podražavaju epohu, a ovde se tiče perioda Prvog svetskog rata. Praktično smo obišli celu Srbiju i na kraju uspeli da pronađemo lokacije. Snimaćemo u Zrenjaninu, iako se radnja ne seli u ovaj grad – kazao je Goran Šušljik za TV Nova S.

     

    On je dodao da u našem gradu postoje neki prostori i lokacije koje će poslužiti za to da serija bude autentična i što bliže onome što je Ćosić pričao.

     

    Šušljik je otkrio da će Živojina Mišića igrati Žarko Laušević, a Vukašina Katića – Dragan Mićanović.

     

    Snimanje serije „Vreme smrti“ sledi nakon što su emitovane serije „Koreni“ i „Vreme zla“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Vreme smrti“ Dobrice Ćosića je delo koje s neprocenjivom snagom svedoči o tome gde smo počeli u 20. veku i kako smo ga završili. To je spomenik srpskom narodu postradalom u Velikom ratu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Imam ideju za lokaciju.Kineska gumara i zrenjaninska fabrika vode,pa onda BEK,fabrika namestaja,Zrenjaninska pivara,Secerana,Sit,radijator,Jugoremedija,Luksol,Udarnik,pa onda sastanak sa budalama iz sns-a

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura