• „NOĆ KNJIGE“ PUN POGODAK, GUŽVE U KNJIŽARI „LAGUNA“ (FOTO)

    ZRENJANIN – Sedamnaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“, pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija, održana je juče, u periodu od 17 časova do ponoći, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi.     Ovo je bila još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „NOĆ KNJIGE“ PUN POGODAK, GUŽVE U KNJIŽARI „LAGUNA“ (FOTO)

    ZRENJANIN – Sedamnaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“, pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija, održana je juče, u periodu od 17 časova do ponoći, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi.

     

     

    Ovo je bila još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, a u ponudi je bio i sjajan gift program.

     

     

    U knjižari Laguna, koja se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, tokom trajanja manifestacije bile su velike gužve, jer su Zrenjaninci iskoristili priliku da po povoljnim cenama, uz popuste koji su bili veći čak i od sajamskih, kupe najnovije hitove. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura