• NASTUPA ZRENJANINSKA FILHARMONIJA

    Večeras počinju „veliki“ koncerti na Trgu slobode

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NASTUPA ZRENJANINSKA FILHARMONIJA

    ZRENJANIN – Zrenjaninska filharmonija i ove godine otvara velike koncerte na Trgu slobode, u okviru manifestacije “Dani piva”, i predstaviće se svojim sugrađanima večeras, s početkom u 21 čas.

     

    zrenjaninska-filharmonija

     

    Prošlogodišnji nastup Filharmonije, pred više hiljada gledalaca, ocenjen je kao vrhunski muzički događaj, a za večerašnji nastup ovi vrsni muzičari pripremili su odabran repertoar popularne filmske muzike.

    Pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića nastupiće 60 muzičara i solisti Ana Aleksić Šajrer – sopran, Višnja Radosav – mecosopran, Nenad Čiča – tenor, Erne Švan i Marin Bugar. Članovi Zrenjaninske filharmonije, čiji je rad obnovljen nakon šest decenija, angažovani su, između ostalog, i u Beogradskoj filharmoniji, Operi Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Vojvođanskom simfonijskom orkestru…

    Večerašnji program Zrenjaninska filharmonija otvoriće popularnom temom Miće Markovića iz TV serije “Otpisani”, a potom će uslediti čitav niz prepoznatljivih tema sa velikog ekrana, iz filmova “Dobro jutro Vijetname”, “Njujork, Njujork”, “Kum”, “Visoke potpetice”, “Titanik” i mnogih drugih.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura