• Najuspešniji učenici održaće koncert povodom Dana Muzičke škole

    Svečani koncert povodom Dana Muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina biće održan u četvrtak, 12. maja, s početkom u 18 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.   Na koncertu će nastupiti najuspešniji učenici, koji su nagrađeni na brojnim republičkim i međunarodnim takmičenjima.   PROČITAJTE JOŠ: Brojne umetničke skulpture trpe različite procese stečaja i privatizacije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najuspešniji učenici održaće koncert povodom Dana Muzičke škole

    Svečani koncert povodom Dana Muzičke škole „Josif Marinković“ iz Zrenjanina biće održan u četvrtak, 12. maja, s početkom u 18 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Na koncertu će nastupiti najuspešniji učenici, koji su nagrađeni na brojnim republičkim i međunarodnim takmičenjima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Brojne umetničke skulpture trpe različite procese stečaja i privatizacije

     

    – Veče će započeti nastupima naših najmlađih polaznika, učenika osnovne muzičke škole. Zatim slede učenici naše srednje škole. Oni će izvesti dela poznatih kompozitora na violini, klaviru, flauti, gitari, harmonici, trubi, trombonu, udaraljkama. Kamerni ansambli, najviše sačinjeni od učenika solo pevanja i duvačkih instrumenata, doprineće stvaranju svečane atmosfere – najavila je pomoćnica direktora Muzičke škole „Josif Marinković“ Katarina Čuč Janačković.

     

    Ona je pozvala sugrađane da se u što većem broju pridruže učenicima i profesorima i da sa njima provedu jedno lepo veče.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kako je najavljeno, na koncertu će nastupiti učenici Iva Ungur, Veljko Višnjić, Konstantin Ignjatov, Arija Gigić i Andrej Tabakov, Filip Nikolić, Viktor Avram, Marko Grozdanov, Vukašin Stević, Sergej Popović, Bojana Radosavljević i Nina Dosković, Pavle Bačikin, Milica Danikov, Ksenija Vereš, Anđelina Švarc, Dario Mihaljević, Vaskrsija Kovačević, Darija Čanji, Anđela Zorić, Blanka Hajnal, Ružica Sekulin, Teodora Medić, Petra Kiralj i Vladimir Gabriel Lovas.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura